Kazım Yaprak Ortaokulu

WEB https://kazimyaprakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. ŞEHREMİN SK. KAZIM YAPRAK ORTAOKULU BLOK NO: 6 MUT / MERSİN
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
MİSYON : Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.20 - 15.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuza şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Her yıl düzenlenen, ilçe içi okullar arası spor müsabakalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz her yıl Tübitak bilim fuarına katılmaktadır.
Proje Çalışmaları :